Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 25.07.2024 16:57
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

23 липня 2024 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

 Першими було заслухано питання  про стан готовності захисних споруд цивільного захисту  та стан зовнішнього протипожежного водопостачання та облаштування місць забору води з природних водойм (пірсів, майданчиків), забезпечення під’їздів до будівель та споруд на території населених пунктів Малолюбашанської громади.

 

Наступним питанням порядку денного було питання про забезпечення пожежної безпеки на паспортизованих сміттєзвалищах, недопущення утворення та ліквідація стихійних сміттєзвалищ на території Малолюбашанської громади.

На засіданні було заслухано інформації щодо стану розгляду звернень громадян за перше півріччя 2024 року та про забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на території громади.

Фото без опису

У зв’язку з кадровими змінами затверджено новий склад громадської комісії з житлових питань.

З питань соціального захисту прийнято рішення про взяття на квартирний облік дитину-сироту та особу з-поміж учасників бойових дій, надано дозвіл на укладання договору дарування житлового будинку з надвірними будівлям та затверджено висновок опікунської ради про доцільність призначення опікуна.

Розглянуто дві заяви громадян про переведення садового будинку у жилі та дві заяви про присвоєння поштової адреси.

Фото без опису      Фото без опису

Затверджено ряд кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівель, а саме:

- «Поточний ремонт 2-поверхової частини будівлі Мирненського ліцею Малолюбашанської сільської ради, ушкодженої внаслідок пожежі, на вул. Центральній, 53 у с. Мирне Рівненського району Рівненської області»

- «Поточний ремонт системи вентиляції захисної споруди цивільного захисту - протирадіаційного укриття № 66054 Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області на вул. Центральній, 61а в с. Маща Рівненського району Рівненської області»

- «Поточний ямковий ремонт асфальтного  покриття доріг, а саме по вулицях: вул.Соборна,  с.Мала Любаша, Рівненського району,  Рівненської області; вул. Омельяненка, с.Мирне, Рівненського району, Рівненської області».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь