Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась сесія сільської ради

Дата: 11.07.2024 22:53
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

09 липня 2024 року відбулося друге пленарне засідання 43 сесії сільської ради.

На розгляд депутатів було внесено 24 питання порядку денного, які попередньо були розглянути постійними комісіями сільської ради.

Фото без опису

Серед найважливіших: опрацьовано питання внесення змін до бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади на 2024 рік та програми економічного та соціального розвитку громади на 2024 рік. Начальник фінансового відділу Наталія Морозюк, проінформувала депутатів щодо пропозицій по змінах до бюджету. Зокрема надано субвенцію в розмірі 120 000 грн з місцевого бюджету міському бюджету Боярській міській раді службі у правах дітей для забезпечення переїзду дітей Малолюбашанської громади для участі у таборі «Nemrads», який знаходиться в Біржайському районі Литовської республіки.

Фото без опису

Також на сесії сільської ради прийняли рішення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Малолюбашанської сільської ради, які набудуть чинності з 01.01.2025 року. 

Фото без опису

Фото без опису

Важливим рішенням стало затвердження програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у Малолюбашанській сільській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

Фото без опису

Одноголосно підтримано рішення про надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади та розглянуто ряд земельних питань, за результатами розгляду яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь