Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ТОВ "УКРАЇНСЬКІ ЛІСОПИЛЬНІ" запрошує на роботу жінок та чоловіків

Дата: 17.05.2024 12:12
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

ТОВ "УКРАЇНСЬКІ ЛІСОПИЛЬНІ"

 (код ЄДРПОУ 39414678) 

 у м.Костопіль, вул.Степанська, 3 

Запрошує на роботу жінок та чоловіків за професіями:

  • оператор на автоматичних та напівавтоматичних лініях у деревообробленні-15 осіб (робота на  лінії  з виробництва пиломатеріалів, порізка деревини)

  • підсобний робітник-15 осіб (підсобні роботи на  лінії  з виробництва пиломатеріалів та навчання на операторів автоматичних та напівавтоматичних лініях у деревообробленні)

Претенденти проходять навчання на виробництві. Заробітна плата на період навчання від 10 до 12 тисяч гривень чистими на руки. Далі розмір зарплати буде збільшено в залежності від
кваліфікації.

Режим роботи: змінний (1 зміна з 8-16 год., 2 зміна з 16-24 год., 3 зміна з 00-8год., субота, неділя-вихідні). Для немісцевих можливий довіз до роботи автобусом підприємства, або відшкодування витрат на проїзд до місця роботи. Проводиться бронювання військовозобов’язаних працівників.

Для отримання додаткової інформації з питань працевлаштування звертатись у відділ кадрів підприємства за адресою: м.Костопіль, вул.Степанська, 3, або телефонувати до особи, що відповідає за підбір персоналу: Катерина Євгеніївна, тел. 0988546781.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь