Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території с

Дата: 08.05.2024 15:59
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері громадської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт регуляторного акту – рішення сесії Малолюбашанської сільської ради « Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території сільської ради на 2025-2027 роки».

Розробник проєкту – фінансовий відділ виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради.

Підставою для розробки даного проєкту регуляторного акту є Податковий кодекс України, Закон України « Про місцеве самоврядування в Україні», Постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 483.

З текстом проєкту рішення сесії і аналізом регуляторного впливу до нього також можна буде ознайомитись на офіційному веб-порталі Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області (далі сайт) https://mlubashanska-gromada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від фізичний та юридичних осіб просимо надсилати у письмовій формі протягом місяця (або протягом іншого терміну, але не більше трьох місяців – норма статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності») до 07 червня з дня оприлюднення проєкту рішення сесії на адресу Малолюбашанської сільської ради:

с. Мала Любаша, вул. Соборна, 10 індекс 35009 або на електронну пошту e-mail: mlubasha@ukr.net  та finmlubasha@ukr.net

Відповідальна особа – начальник фінансового відділу виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради Морозюк Наталія Олександрівна

Контактний телефон – (097) 869-49-05.

Проєкт рішення "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території сільської ради на 2025-2027 роки"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь