Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась нарада освітян

Дата: 26.04.2024 19:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Враховуючи виклики сьогодення, на нараді, яка відбулася 25 квітня під головуванням начальника відділу освіти, молоді і спорту Івана СТЕПАНЮКА, управлінці обговорили заходи з реалізації Концепції безпеки закладів освіти Малолюбашанської сільської ради. 

Світлана КОВАЛЬЧУК, Малолюбашанський сільський голова, націлила освітян на застосування нових підходів до створення безпечного освітнього середовища з використанням можливостей проектної діяльності.

Олексій ДЕМ’ЯНЧУК, фахівець відділу із забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій в Рівненському районі, і Ірина ШАРОВА, завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Костополі, наголосили на необхідності посилення протипожежного захисту об’єктів освіти, надали рекомендації з організації заходів з цивільного захисту, закликали до активізації профілактичної роботи серед усіх учасників освітнього процесу. 

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Неля ТРОФІМОВА проаналізувала нормативно-правові документи з питань запобігання та протидії булінгу.

Напередодні Всесвітнього дня охорони праці Вікторія ПАЦУРКІВСЬКА, заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради, наголосила на важливості організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти.

Зважаючи на те, що депутатами Малолюбашанської сільської ради на черговій сесії була прийнята Програма підтримки обдарованих і талановитих дітей та педагогічних працівників на 2024-2027 роки, Світлана ДМИТРУК, головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради, презентувала директорам закладів освіти алгоритм виконання вказаної Програми.

Захід завершився обміном думок щодо шляхів вирішення нагальних проблем освітянської галузі, керівники отримали фахові поради від працівників відділу освіти, молоді і спорту та централізованої бухгалтерії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь