Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 23.04.2024 17:13
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

23 квітня 2024 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Засідання розпочалося з хвилини мовчання за  загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Першими було заслухано питання, що стосуються бюджету громаду. Зокрема, про підсумки виконання бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади за І квартал 2024 року доповіла начальник фінансового відділу Наталія Морозюк. Так, упродовж звітного періоду до місцевого бюджету надійшло 15 млн. 590,6  тис. грн, з них до загального фонду — 14 млн. 466,5 тис. грн і до спеціального – 1 млн. 124,1 тис. грн. Також прийнято рішення про заходи та склад робочої групи щодо складання прогнозу бюджету громади на 2025-2027 роки.

Фото без опису

Члени виконкому підтримали проєкт рішення про перелік та тарифи на платні медичні послуги, які надає КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги», окрім тих, які згідно з чинним законодавством надаються безкоштовно.

Фото без опису

Фото без опису

На засіданні було заслухано звіт поліцейського офіцера Малолюбашанської громади Тараса Борисюка «Про стан дотримання правопорядку на поліцейській дільниці, ужиті заходи із запобігання правопорушенням та підвищення довіри населення до поліції». У  звіті були вказані напрямками діяльності за 2023 рік. Зокрема, поліцейський офіцер доповів про роботу з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю: профілактичні заходи з громадянами, патрулювання, співпраця зі службою у справах дітей, закладами освіти, допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, здійснення рейдів, робота з особами, які здійснюють правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, неповнолітніми правопорушниками.

Фото без опису

Начальник відділу освіти, молоді і спорту Іван Степанюк звітував про виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту за підсумками 2023 року.

Фото без опису

Про роботу зі зверненнями громадян у першому кварталі 2024 році прозвітувала спеціаліст з кадрової роботи Юлія Карпець. У першому кварталі 2024 року до сільської ради надійшло 290 звернень. Найчастіше вони стосувались соціального захисту населення (157 звернень). На другому місці за кількістю звернень – питання земельних відносин (61 звернення). Третя група актуальних питань пов’язана із захистом прав дітей (14).

Члени виконкому дали згоду на переведення 7 садових будинків у житлові будинки, які знаходиться в садово-городньому товаристві масиву «Кам’яногірський».

Також було надано дозвіл на зрізання 9 аварійних дерев на території кладовища с.Кам’яна Гора. Зрізані аварійні дерева оприбутковуватимуться як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери сільської ради.

Фото без опису

З метою координації дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій і забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення в мирний час та в умовах особливого періоду затверджено склад Оперативного штабу Малолюбашанської територіальної громади з координації дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

Члени виконкому розглянули 7 питань, які стосуються захисту прав дітей: надання статусу дитини, позбавленого батьківського піклування; 4 дітям надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на укладення договору дарування житлового будинку з надвірними будівлями, в якому зареєстровані та проживають малолітні діти та утворення міждисциплінарних команд.

Фото без опису

Важливим є прийняття виконавчим комітетом рішення про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва між Головинською сільською радою та Малолюбашанською сільською радою у сфері надання соціальних послуг населенню.

Фото без опису

21 вересня 2023 року було створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Малолюбашанській сільській раді, а сьогодні на засіданні затверджено її персональний склад. Надалі Рада з питань ВПО братиме активну участь у громадському житті громади.

В ході засідання підбили підсумки опалювального сезону 2023-2024 рр. та схвалено план підготовки житлово-комунальної мережі та закладів бюджетної сфери до нового опалювального сезону 2024-2025 рр.

Фото без опису

Затверджено зведені кошторисні розрахунки вартості об'єктів будівництва на поточний ремонт вуличного освітлення с. Глажева та на поточний ремонт приміщення насосної станції з водонапірною баштою в с. Мирне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь