Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Оголошення щодо проведення громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 10.04.2024 16:51
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Відповідно до частини 2 статті 6 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», на підставі розпорядження сільського голови від 10.04.2024 року №36/02-07 «Про вивчення оцінку та громадське обговорення пропозиції з питань організації співробітництва територіальних громад» проводиться громадське обговорення пропозиції Головинської сільської ради щодо співробітництва між Головинською сільською територіальною громадою через Головинську сільську раду в особі сільського голови Бачука Олександра Володимировича та Малолюбашанською сільською територіальною громадою через Малолюбашанську сільську раду в особі Ковальчук Світлани Андріївни у сфері надання соціальних послуг у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Малолюбашанської сільської ради (далі - пропозиція) щодо її відповідності потребам територіальної громади.

Громадське обговорення розпочинається з дня оприлюднення інформації про його проведення на сайті Малолюбашанської сільської ради.

Звертаємось до усіх зацікавлених сторін, усієї спільноти з проханням надати зауваження та пропозиції доповнень або змін з приводу даного питання.

Просимо Вас у зазначений період надсилати свої зауваження або пропозиції, з обов’язковим зазначенням прізвища, власного імені та по батькові (за наявності), адресою проживання, контактного номеру телефону та зазначенням Вашої думки у письмовому вигляді на адресу: вулиця Соборна, 10, с. Мала Любаша, Рівненського району, Рівненської області, 35009 або на електронну пошту mlubasha@ukr.net.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд Малолюбашанської сільської ради для затвердження. 

Думка кожного і кожної з Вас дуже важлива для нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь