A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Засоби гігієни, медикаменти та іграшки - українці Німеччини передали подарунки мешканцям нашої громади

Дата: 04.04.2024 12:37
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

03 квітня Малолюбашанський сільський голова Світлана Ковальчук разом зі спеціалістами відділу соціального захисту населення відвідали 8 сімей нашої громади.

Ці родини отримали волонтерську допомогу від німецького фонду «4-Ukraine» (Берлін) та громадської організації Юлії та Костянтина Левіт «Твори добро» (українців у Берліні).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Подарунки дуже сподобалися і дорослим і малечі, - розповідає сільський голова Світлана Ковальчук. - Коли мені зателефонував мій перший заступник, який з перших днів повномасштабного вторгнення на війні Олександр Курсик і сказав, що його друг Іван Ветров має подарунки нашим жителям, я дуже зраділа, адже у нас проживає чимала кількість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб, багато самотніх пенсіонерів, тому кожна допомога таким людям є дуже важливою. Від імені Малолюбашанської сільської ради та мешканців громади висловлюю щиру вдячність за  допомогу Волонтерському штабу Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка і персонально Івану Ветрову, що подарунки з Німеччини приїхали й до нас».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь