Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Наш дім - Україна

Дата: 03.04.2024 16:28
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

У межах всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», гаслом якої є рядок із вірша сучасної української поетеси Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому», в публічнно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща відбулася презентація книги #Голоси.

Антологія військових письменників, де зібрані крім прозових, поетичні твори найкращих людей України, які сьогодні захищають Батьківщину. В цій книзі наші захисники і захисниці говорять. Говорять волонтери. Говорять влучно і правдиво. Говорять різними голосами, оголеними нервами. До мурах у серці.

Презентували поетичні твори цієї книги місцеві поети: Володимир Степанюк, Галина Потарейко, Віктор Бобильов та Людмила Миронець. Вони перевтілювалися та ставали голосами поезій, вміщених у антології, а також коротко представили свої поетичні твори.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дуже важливо, щоб в національний тиждень читання поезії звучали #Голоси військових поетів, які захищають свій народ від загарбників. Душі присутніх на заході запалились іскоркою вдячності і гордості за військових поетів та поетів рідного краю, які своєю творчістю доводять, що тільки з любові до рідної землі, матері, людей народжуються поет і поезія.

Фото без опису

Бібліотекар ПШБФ села Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь