A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Про розгляд звернень громадян у Головному управлінні ДПС у Рівненській області

Дата: 21.03.2024 22:30
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

У січні-лютому 2024 року до Головного управління ДПС у Рівненській області надійшло 48 письмових звернень від громадян.

Всі ці звернення – заяви, які надійшли листами. Із вищезазначених звернень 25 - надійшло поштою (безпосередньо від громадян), 14 звернень – засобами електронного зв’язку, через мережу Інтернет (безпосередньо від громадян) та 9 звернень - через органи влади.

Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях, стосуються податкової політики (93,8%), у т.ч. контрольно-перевірочної роботи (25%), податку на майно (16,7%), інформування про ухилення від сплати податків (12,5%), єдиного соціального внеску (6,3%), реєстраційного номеру облікової картки платника податків (10,3%), реєстрації та обліку (6,3%) та ін.

Нагадаємо, що звернення громадян розглядаються відповідно до  норм Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 №393/96-ВР. Ознайомитись з інформацією щодо розгляду звернень можна на субсайті Головному управлінні ДПС у Рівненській області: Головна/Для громадськості/ Звернення громадян/ Нормативно - правова база, або за посиланням https://tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/zvernennya-gromadyan/normativno-pravova-baza/.

Звертаємо увагу,  що у ГУ ДПС в області працює комунікаційна податкова платформа: надіславши звернення на електронну скриньку  rv.ikc@tax.gov.ua представники інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціацій можуть більш оперативно та якісно комунікувати з податківцями. Для пришвидшення розгляду питань, які направляються на платформу,  рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання  (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті. 

Ознайомитись з контактною інформацією ГУ ДПС у Рівненській області можна за посиланням  https://rv.tax.gov.ua/kontakti/. Зокрема, електронна пошта ГУ ДПС  в області для листування:

rv.official@tax.gov.ua, електронна пошта для звернень громадян: rv.zvernennya@tax.gov.ua.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь