A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулася сесія Малолюбашанської сільської ради

Дата: 14.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

14 березня 2024 року під головуванням сільського голови Світлани Ковальчук відбулося друге пленарне засідання 39 сесії сільської ради.

Фото без опису

Всього до порядку денного було включено 46 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях постійних профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд сесії.

Фото без опису

Одним з основних проєктів рішень було внесення змін до бюджету громади на 2024 рік. Цим рішенням 600 000 гривень виділили для потреб військовослужбовців. Відповідно до запитів військових частин А7032 та А4152, кошти будуть спрямовані на забезпечення їхніх першочергових потреб. Також виділено субвенцію ГУ Національної поліції в Рівненській області в сумі 50 000 гривень.

Прийнятим рішення збільшено фінансування на реалізацію Програм матеріальної підтримки найбільш незахищених верств населення на 2024-2025 роки та підтримки військовослужбовців, мобілізованих для проходження військової служби на особливий період, учасників операцій об’єднаних сил, членам їх сімей, добровольців та ветеранів війни на 2023-2026 роки та внесено зміни до Програми економічного та соціального розвитку громади на 2024 рік.

Фото без опису

Згідно з поданою заявою депутата сільської ради Анатолія Наумця депутати підтримали рішення про його дострокове припинення повноважень депутата ради.

Фото без опису

Одноголосно підтримано рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 59 жителям громади, 1 жительці на поховання військовослужбовця, який загинув внаслідок бойових дій на території України. Загальна сума виділених коштів 425 500 грн.

Фото без опису

Як зазвичай розглянуто ряд земельних питань, за результатами розгляду яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь