Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

В бібліотеці села Маща відбулася літературна гра «Поле чудес»

Дата: 06.03.2024 15:45
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

У кожного народу є великі поети і письменники, яких знають всі: дорослі і малі. Для українського народу таким поетом є Тарас Шевченко, якому цьогоріч виповнюється 210 років від дня народження.

Це письменник, якому судилася величезна роль стати символом культурної цінності цілого народу, уособленням усієї його духовної сутності. Тому 3 березня, у Всесвітній день письменника, в публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща відбулася літературна гра «Поле чудес», присвячена великому українському поетові, прозаїку, художнику Тарасу Григоровичу Шевченку. У ході гри діти змогли позмагатися на кращого знавця життя і творчості поета, показати рівень своїх знань, рівень розвитку мислення, пам’яті. Переможцем гри стала учениця 4 класу Мащанського ліцею Кочеровець Вікторія.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Т. Шевченко все своє життя, весь свій могутній талант присвятив українському народові: своїм сучасникам і нам, нащадкам. Будьмо вдячні йому і читаймо Шевченкові твори, вивчаймо їх, шануймо те, що залишив нам у спадок Великий Кобзар. Шевченкові слова обєднують людей, згуртовують, надають сили та впевненості в перемогу.

Бібліотекар ПШБФ села Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь