A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Кожна гривня, сплачена до бюджету, - це важлива складова економічного фронту

Дата: 29.02.2024 10:56
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу платників податків Рівненщини, що сума податкового боргу до місцевих бюджетів на початок лютого 2024 року становила 302,2 млн гривень.

Бюджетам громад боргують 20261 суб’єкт господарювання та 65001 громадян. При цьому 80814 платників мають незначні суми податкової заборгованості. Зокрема, 28116 платників Рівненщини мають заборгованість перед місцевими бюджетами до 100 гривень. Як правило, це заборгованість за майновими податками.

Пам’ятайте, що   своєчасно сплачені податки - одна з передумов фінансової стабільності громад та держави в цілому.

Тож звертаємо увагу, що окрім поточних платежів, що є обов’язковими для сплати на територіях, де не ведуться бойові дії, власникам землі та об’єктів нерухомості Рівненщини слід погасити заборговані майнові податки, а підприємцям – заборговані суми єдиного податку.

Платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/), або звернутись до ЦОП. Центри обслуговування платників (https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda) на постійній основі надають адміністративні та консультативні послуги платникам податків, тобто всю необхідну інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань можна отримати безпосередньо в податковій інспекції.

Закликаємо громадян та суб’єктів господарювання провести звірку за платежами, перевірити відсутність чи наявність податкового боргу, сплатити податки, щоб максимально підтримати економіку у цей важкий час, та забезпечити надходження коштів до бюджетів усіх рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь