Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді і спорту

Дата: 22.02.2024 11:19
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

22 лютого 2024 року відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді і спорту. У заході взяла участь Малолюбашанський сільський голова Світлана КОВАЛЬЧУК, яка окреслила важливі питання реалізації сільською радою державної політики в галузі спорту і заохотила всіх присутніх до спільних дій щодо їх вирішення. Начальник відділу освіти, молоді і спорту Іван СТЕПАНЮК акцентував увагу членів колегії та вчителів фізичної культури на важливості спорту в житті учнівської спільноти. Відзначив, що робота із розвитку фізкультури і спорту потребує постійного вдосконалення.

Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Ніна ТКАЧУК прозвітувала про стан реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на формування моделі розвитку сфери фізичної культури і спорту на демократичних засадах.

До обговорення долучилася інструктор з фізкультури Борщівського ЗДО «Полісяночка» Зоряна КАШЕЦЬКА, яка поділилася власним досвідом роботи з дошкільнятами щодо розвитку їх фізкультурної та здоров’язбережувальної компетентностей. Вчитель фізичної культури Мирненського ліцею Наталія ЛЕВЧУК презентувала спортивні успіхи вихованців, здобуті завдяки системній роботі педагогів.

Координатор соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» Богдан ГУК розповів членам колегії про реалізацію вказаної ініціативи на теренах Малолюбашанської громади.

До засідання колегії доєдналися Тетяна ЛУКАШЕВИЧ, заступник начальника відділу Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства та Марія ГОДИНА, завідувач відділу Рівненської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, які озвучили вимоги щодо дотримання санітарного законодавства в закладах освіти.

Після розгляду планових питань, присутні обговорили інші актуальні питання галузі освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь