Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

До відома власників земель та керівників сільськогосподарських підприємств

Дата: 18.01.2024 16:39
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

У 2024 році на території колишніх Костопільського та Березнівського районів буде проводитись планове суцільне (раз на 5 років) агрохімічне обстеження ґрунтів земель сільськогосподарського призначення з метою поновлення показників якісного стану ґрунтового покриву.

За узагальненими результатами агрохімічних та агроекологічних досліджень виготовляються агрохімічні паспорти полів, земельних ділянок та  агрохімічні картограми та розробляються матеріали обстеження сільськогосподарських угідь за показниками: реакція ґрунтового розчину, гідролітична кислотність, уміст гумусу, азоту, що легко гідролізується, рухомих сполук фосфору, калію, сірки, міді, бору, марганцю, цинку, кобальту та вмісту в ґрунтових важких металів: кадмію, свинцю, ртуті та ін.

Об’єктивні дані якісної характеристики ґрунтів слугують інструментом для прийняття управлінських рішень, коригування агротехнологій, раціонального використання мінеральних добрив, проведення хімічної меліорації ґрунтів та впровадження ґрунтозахисних заходів.

Враховуючи викладене вище, просимо всіх зацікавлених власників земель, керівників сільськогосподарських підприємств звертатись за адресою: Рівненська філія ДУ «Держгрунтохорони» до Галини Крупко за тел. 0974614382


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь