Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

НАГАДУЄМО ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ОПЛАТИ ЗА СПОЖИТІ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Дата: 15.01.2024 21:36
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Наразі Україна переживає складні часи у звʼязку з агресією з боку російської федерації. І поки Збройні Сили України рятують нашу державу від російської агресії, робота українців в тилу теж критично важлива для перемоги й порятунку економіки. В умовах війни кожен повинен відчувати власну відповідальність перед своєю країною і громадою та сумлінно виконувати свої громадські зобов’язання.

Адже, попри всю складність ситуації в державі, в оселі мешканців нашої громади безперебійно подається газ і електроенергія. Отже, якщо ми й надалі хочемо жити в комфортних умовах, то зобов’язані вчасно сплачувати за них.

У зв’язку з цим закликаємо усіх мешканців Малолюбашанської територіальної громади сумлінно ставитися до оплати за спожиті енергоносії, оскільки за нинішніх надскладних умов, підтримка економіки та життєдіяльності країни - це теж прояв патріотизму і боротьба за збереження України.

Нагадуємо, що споживачі мають можливість здійснювати оплату послуг за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь