Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

В селі Маща відкрили Алею пам'яті Героїв

Дата: 03.01.2024 16:58
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Немає нічого важливішого, ніж життя людини, а життя, яке віддане в боротьбі за свободу і незалежність рідної України, набуває надзвичайного сенсу.

Внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну щодня на війні гинуть славні Герої - Захисники. Загибель кожного воїна є тяжкою раною для людини, для громади, для України.

Сьогодні 3 січня в центрі села Маща відбулося відкриття Алеї пам'яті Героїв. Її присвятили загиблим воїнам - жителям сіл Маща, Глажева, Кам'яна Гора та Новий Берестовець, які ціною власного життя захищали неньку Україну і полягли в бою.

Участь у відкритті Алеї взяли жителі громади, рідні та близькі полеглих воїнів, представники місцевої влади та другого відділу Рівненського РТЦК та СП.

Фото без опису

Фото без опису

У пам’ятному місці біля Обеліска Слави встановлено портрети семи оборонців рідної землі, імена яких навіки вкарбовані у наші серця. Це - Дейнер Юрій Володимирович, Лазутчик Володимир Андрійович, Левицький Ігор Вікторович, Лущевський Руслан Володимирович, Сергійчук Олег Вікторович, Федюра Андрій Олегович, Юрчук Юрій Володимирович.

Присутні всі разом помолилися за спокій душ воїнів вже Небесного війська, а настоятель Свято Іоано-Богословської парафії села Маща отець Іван та настоятель Свято-Юріївської парафії міста Костопіль отець Павло, освятили пам’ятне місце.

Фото без опису

Фото без опису

Дякуємо кожному, хто охороняє наш спокій! Пам’ятаємо кожного, хто віддав життя у боротьбі із ворогом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь