Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Наближаємо спільно перемогу

Дата: 24.10.2023 17:02
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Суспільно корисні роботи – вид тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану.

Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені статтею 8 Законом України «Про правовий режим воєнного стану» та  Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753.

Активно бере участь в організації суспільно корисних робіт Малолюбашанська сільська рада, виконкомом якої 06.02.2023р. прийняв рішення про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану та визначив перелік видів таких робіт.

У 2023 р. на території Малолюбашанської громади на суспільно корисних роботах за  направленням Костопільського управління працювали 18 безробітних осіб. Вони виконували роботиіз підтримки у готовності захисних споруд цивільного захисту; організації забезпечення життєдіяльності громадян, які постраждали внаслідок бойових дій;  надання допомоги населенню, громадянам похилого віку, іншим особам, які не мають можливості самостійно протидіяти несприятливим факторам техногенного, природного та воєнного характеру; виготовлення маскувальних сіток, заготівлі дров для опалювального сезону.

Разом до перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь