A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Онлайн захід для налагодження співпраці між туристичними операторами та українськими готелями, комплексами, атракціями тощо, які знаходяться на територій Рівненської області

Дата: 12.10.2023 15:21
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

3 метою підвищення туристичного потенціалу та можливостей туристичного бізнесу Державним агентством розвитку туризму України (ДАРТ) планується проведення онлайн заходу для налагодження співпраці між туристичними операторами та українськими готелями, комплексами, атракціями тощо, які знаходяться на територій Рівненської області.

У зв'язку з цим інформуємо усіх учасників туристичної спільноти Малолюбашанської громади про можливість презентації своїх послуг для українських туроператорів та налагодження подальшої співпраці.

Захід відбудеться 19 жовтня 2023 року, час проведення буде додатково узгоджений з учасниками. Формат заходу онлайн, кожен учасник виступатиме окремо із забезпеченням збереження комерційної таємниці, тривалість презентації до 10 хвилин.

Для участі необхідно до 17 жовтня 2023 року включно усім пройти реєстрацію за посиланнями: https://forms.gle/LgwyPU26hfD5TZCm8.

Контактна особа від ДАРТ Олексенко Юлія, тел. 063 24 27 705, електронна адреса tdd@tourism.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь