A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 10.10.2023 12:02
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

10 жовтня 2023 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Під час засідання було розглянуто низку соціально-економічних питань важливих для розвитку громади. Зокрема, про виконання повноважень виконавчого органу сільської ради у сфері регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища відповідно до ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та про стан готовності органу управління та сил цивільного захисту до попередження, ліквідації аварій та надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Фото без опису

Затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт електромережі клубу с.Тихе Малолюбашанської сільської ради;

- «Заходи з енергозбереження – поточний ремонт клубу с.Тихе Малолюбашанської сільської ради Рівненського району (утеплення частини фасаду та заміна вхідних дверей в паливній)»;

- на поточний ремонт системи вентиляції захисної споруди цивільного захисту - протирадіаційного укриття №66054 Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області на вул.Центральній, 61а в с.Маща Рівненського району Рівненської області (коригування).

Фото без опису

Також члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету №83 від 01 червня 2023 року «Про затвердження графіків роботи закладів культури Малолюбашанської сільської ради на період воєнного стану».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь