Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 15.09.2023 16:08
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

14 вересня під головуванням сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету заслухали звіт начальника відділу освіти, молоді і спорту Івана Степанюка про стан підготовки закладів освіти до нового навчального 2023-2024 року та інформацію про роботу закладів фізичної культури та спорту Малолюбашанської сільської ради за перше півріччя 2023 року.

Фото без опису

Фото без опису

Заслухано інформацію про затвердження мережі закладів освіти Малолюбашанської сільської на 2023/2024 р. Наразі в громаді нараховується 4 заклади дошкільної освіти та 4 заклади загальної середньої освіти, у тому числі: ліцеїв – 2; гімназій – 2.

У ході засідання заслухано інформацію директора КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Фіяло про роботу закладу.

Фото без опису

Обговорили стан готовності господарського комплексу Малолюбашанської сільської ради до роботи в осінньо - зимовий період 2023 -2024 року.

Фото без опису

Прийнято рішення про створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради. Метою створення центру є підтримка та координація надання допомоги населенню, постраждалому внаслідок збройного конфлікту, зокрема внутрішньо переміщеним особам, ветеранам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалим учасникам Революції Гідності, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, іншим постраждалим особам.

Фото без опису

З метою забезпечення своєчасного, належного обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, що проживають на території Малолюбашанської громади, забезпечення здобуття ними дошкільної та загальної середньої освіти прийнято рішення «Про забезпечення обліку дітей шкільного віку та учнів на території Малолюбашанської сільської ради».

У зв'язку із кадровими змінами на засіданні було внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 10.08.2023 № 107 «Про затвердження складу, локації та території діяльності мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».    

Сформовано робочу групу з питань реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Малолюбашанській сільській раді та затверджено новий склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради.

Начальник служби у справах дітей Галина Алексіюк проінформувала присутніх про необхідність створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей громади, які перебувають в складних життєвих обставинах та про внесення змін до вже утворених міждисциплінарних команд у зв’язку з кадровими змінами.

Фото без опису

Внесено зміни до персонального складу житлової комісії при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради.

Крім того, члени виконавчого комітету затвердили в новій редакції номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій на території Малолюбашанської сільської ради, а також затвердили тарифи на послуги автомобіля RENAULT TRAFIC для проведення одного поховання, які надає КП «Комунальник» Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

За результатами розгляду заяв громадян прийнято рішення про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування, як внутрішньо переміщену особу та 3 рішення про переведення садових будинків у жилі.

Затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт приміщення паливної з переміщенням твердопаливного котла в паливній клубу с. Борщівка;

- на поточний ремонт приміщення паливної з переміщенням твердопаливного котла в паливній клубу с. Мала Любаша.

- на поточний ремонт вуличного освітлення.

Фото без опису

На кінець засідання члени виконкому заслухали інформацію керуючої справами виконавчого комітету Валентини Федоровської про виконання плану роботи виконавчого комітету за третій квартал 2023 року та затвердили план роботи четвертий квартал.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь