Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Нагадування суб’єктам господарювання

Дата: 01.09.2023 12:59
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

ГУ ДПС у Рівненській області нагадує суб’єктам господарювання, що застосування РРО або ПРРО при здійсненні розрахункових операцій є обов’язковим, зокрема, для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку 2 – 4 групи.

Реєстратори розрахункових операцій не є обов’язковими для фізичних осіб – підприємців, які перебувають на І групі спрощеної системи оподаткування, або ж якщо вони здійснюють роздрібну торгівлю на території сіл (з врахуванням певних законодавчих обмежень), проте у такому випадку при здійсненні розрахункових операцій слід застосовувати  розрахункові книжки та книги обліку розрахункових операцій.

Звертаємо увагу, що ДПС розроблено безкоштовне програмне рішення для користувачів ПРРО, яке перетворює будь-який гаджет на касовий апарат. 

Безоплатний  ПРРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах (завантажити можна тут). Форма заяви для реєстрації ПРРО знаходиться тут.

Також інформуємо, що оновлено версії програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS.

У разі виникнення питань – звертайтесь до Центрів обслуговування платників або за телефоном «гарячої лінії» (0362) 692-628.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь