Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відзначення Дня медичних працівників

Дата: 28.07.2023 14:23
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

27 липня 2023 року в Україні відзначали День медичного працівника.

Споконвіку, більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров'я людини.Сьогодні, як і в усі часи, професія медичного працівника є однією з найнеобхідніших та найшанованіших.

Культпрацівники Мирненського будинку культури в цей день вітали з професійним святом медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги" Малолюбашанської сільської ради». Всіх присутніх на святі медпрацівників, привітали та відзначили грамотами та цінними подарунками сільський голова Світлана Ковальчук та заступник сільського голови Ігор Цикун.

Фото без опису

Бурхливими оплесками за вітання медпрацівники дякували учасникам аматорського народного хору під керівництвом Ольги та Вітора Зданюків, вокальному ансамблю «Мирнівчани» під керівництвом Леоніда Коваля, зразковому ансамблю народної музики під керівництвом Вікторії Сокот, учасникам танцювального гуртка під керівництвом Марії Захарчук, учасниці гуртка художнього читання Мирославі Рожко, солістам Домініці та Ірині Багінським, вокальному дуету у складі Емми Пасько та Олександри Омелянчук, вокальному ансамблю «Самоцвіти» під керівництвом Ірини Багінської.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь