Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Переконайтесь у відсутності заборгованості перед бюджетом - пройдіть звірку зі сплати податків

Дата: 19.06.2023 17:43
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Така процедура дасть можливість платникам переконатися у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності  ­– запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг. Зокрема, податківці запрошують на звірку громадян, які є платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю, оскільки за цими платежами  53 тисячі фізичних осіб заборгували  бюджетам громад Рівненщини більше 74 млн гривень.

Звертаємо увагу, перевірити стан розрахунків з бюджетом громадяни можуть у Центрах обслуговування платників за місцем реєстрації (податкової адреси). Але, враховуючи виклики сьогодення, радимо скористатись електронними сервісами податкової служби.

Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь