A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося перше пленарне засідання тридцять третьої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 07.06.2023 21:15
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

07 червня 2023 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося перше пленарне засідання тридцять третьої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалося 13 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано.

Фото без опису

У роботі сесії також взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук, начальник відділу соціального захисту населення Олександр Круліковський, начальник служби у справах дітей Галина Алексіюк, директор КП «Комунальник» Леонід Безнюк, в.о.головного лікаря КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ольга Дідух.

До порядку денного включено 39 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях постійних профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Ігоря Гончарука, Катерини Рахільчук та Оксани Сиротинської.

Фото без опису

Першим питанням порядку денного депутати внесли зміни до складу постійних комісій Малолюбашанської сільської ради.

На засіданні депутати погодили внесення змін до штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги» та вирішили провести конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

Також депутати погодили внесення змін до структури, загальної чисельності апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів та за клопотанням директора - до шатного розпису комунального підприємства «Комунальник».

Фото без опису

Далі на розгляд депутатів було запропоновано Положення про преміювання, матеріальне стимулювання, соціальне забезпечення працівників апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів, в якому детально розписано джерела, умови, показники та порядок преміювання, матеріального стимулювання та соціального забезпечення працівників, а також рішення про преміювання Малолюбашанського сільського голови, які були депутатами підтримані. 

Фото без опису

Затвердили Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради та Положення про службу у справах дітей Малолюбашанської сільської ради у нових редакціях.

Фото без опису

Фото без опису

З метою введення належного обліку, ефективного використання комунального майна та проведення інвентаризації об’єктів комунальної власності було прийнято рішення «Про перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади Малолюбашанської сільської ради».

Фото без опису

Прийнято Програму організації суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на території Малолюбашанської  територіальної громади на 2023-2025 роки.

В ході роботи сесії внесли зміни до:

- рішення сесії №665 від 15 березня 2023 року «Про затвердження Програми благоустрою та озеленення населених пунктів Малолюбашанської сільської ради на 2023 рік»;

- Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2023 рік;

- бюджету Малолюбашанської територіальної громади на 2023 рік.

Фото без опису

Депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 33 жителям громади, 2 жителям на поховання військовослужбовців, які загинули внаслідок бойових дій на території України, 3 - на поховання жителів громади.

Фото без опису

За результатами обговорення депутати прийняли рішення про припинення шляхом ліквідації юридичних осіб: Мирненська місцева пожежна команда Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області та Мащанський заклад дошкільної освіти «Загадка» з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області.

Фото без опису

Окрім того, розглянуто 21 земельне питання, 2 з яких за результати голосування не було прийнято.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь