Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

6 квітня 2023 року, Національна поліція України презентували мобільний додаток, який створений для пошуку дітей

Дата: 18.04.2023 11:13
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

🟢Основною функцією мобільного додатку «Reunite Ukraine» (Возз’єднати Україну) є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України до органів поліції надійшло понад 11 тисяч звернень щодо зникнення дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина.

За інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано (за даними з відкритих джерел, озвучених рф, – 744 000 дітей, понад 5 мільйонів людей загалом) та/або незаконно переміщено.

⚡️З метою вдосконалення роботи з розшуку дітей, в тому числі із використанням інноваційних підходів та міжнародного досвіду, щодо питань захисту прав та інтересів дітей України, зокрема щодо їх пошуку та возз’єднання з сім’єю, Національною поліцією України налагоджена тісна взаємодія та комунікація з американською компанією «Find My Parent», основною метою діяльності якої є розширення можливостей людей у ​​всьому світі щодо пошуку та відновлення зв’язків зі своїми сім’ями за допомогою технологій штучного інтелекту.

📲Мобільний застосунок Reunite Ukraine, спільно напрацьований компанією Find My Parent та Національною поліцією України, як універсальний інструмент пошуку дітей, які зникли безвісти чи з якими втрачено зв’язок, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, були змушені виїхати за межі України або були незаконно депортовані.

Як це працює:

✅Завантажте безкоштовний додаток "Reunite Ukraine" в App Store або Google Play

✅Створіть профіль, додавши інформацію та фотографії про себе та свою родину, зокрема тієї особи, яка розшукується. Чим більше інформації завантажується, тим ефективнішим є пошук.

✅Технологія штучного інтелекту Reunite Ukraine співставить ваші дані із даними членів вашої родини, коли вони також створять профілі.

✅У разі збігу інформації між двома профілями працівники поліції здійснюють їхню перевірку.

✅Особи, дані яких збігаються в додатку та перевірені поліцією, отримують сповіщення та дають згоду на обмін повідомленнями.

✅Тепер ви можете швидко возз'єднатися зі своїми близькими, де б ви не були.

Джерело: Національна соціальна сервісна служба України 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь