A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Ваучер на навчання – нові можливості працевлаштування!

Дата: 13.04.2023 11:54
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Костопільське управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості інформує роботодавців та жителів Малолюбашанської територіальної громади про можливість отримання ваучера для підтримки конкурентноспроможності на ринку праці.

Навчатися за ваучером можна за 70 професіями та спеціальностями, зокрема у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши професію або спеціальність та форму навчання.

Право на отримання ваучера мають громадяни, які здобули професійно-технічну чи вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості та:

✔вік яких становить 45+ (до досягнення пенсійного віку), а страховий стаж є не меншим 15-ти років;

✔які були звільнені з військової служби (крім строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, ДСНС, податкової міліції або Державної кримінально-виконавчої служби України у зв'язку із скороченням чисельності штату, або за станом здоров'я до досягнення ними пенсійного віку, за наявності вислуги не менше 10 років.

✔які були звільнені з військової служби після участі у проведенні антитерористичної операції, до досягнення ними пенсійного віку;

✔ внутрішньо переміщеним особам за відсутності для них підходящої роботи;

✔особи, стосовно яких згідно із ЗУ «Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їх сімей» встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення;

За додатковою інформацією просимо звертатись у відділ взаємодії з роботодавцями Костопільського управління Рівненської філії, каб. №№3, 6.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь