A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Дата: 20.03.2023 14:15
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

У публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання. І розпочався він у Всесвітній день казки, який в цьому році відзначається 20 березня. Адже казки – це наші великі і мудрі вчителі, що спочатку виховують, а вже потім розважають. Казки дають перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність і справедливість. Читаючи казки, діти стають добрішими, мудрішими, сильнішими, милосерднішими.

Фото без опису

А ще дітям цікаво побачити прочитану казку. І допомогти їм в цьому вирішили члени клубу за інтересами "Книга і лялька", що діє при публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща. Вони запросили учнів 1 та 2 класів Мащанського ліцею (кл. керівники Н.Романюк та М.Брикса) в бібліотеку на незвичайну гру - "Покличемо казку".

Фото без опису

Ляльковий театр переніс дітей у чарівний світ українських народних казок. Разом з бабусею Казкою (Л. Миронець) та членами клубу (А. Миронець, М. Гузюк та А.Онищук) під час гри діти пригадали казки, які вже чули, покликали в гості до себе героїв своїх улюблених казок. Діти з великою радістю переглядали показані лялькові вистави. На закінчення гри бібліотекар вручила першокласникам грамоти "Знавець українських казок" та запропонувала дітям ніколи не розлучатися із казкою, приходити до бібліотеки, читати, складати свої казки. Бо казка – це чарівний світ, мудрості криниця.

Фото без опису

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь