A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Оголошується конкурс з відбору експертів для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу у власність

Дата: 24.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 119

Конкурсна комісія з відбору осіб, яким надаватимуться повноваження на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

На підставі рішення сільської ради від 04.09.2020 №749 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок» Малолюбашанська сільська рада оголошує конкурс з відбору експертів для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає  продажу у власність шляхом викупу.

Земельна ділянка площею 0,1500га, кадастровий номер 5623483900:04:012:0334, цільове призначення  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, категорія земель  землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, розташована в с.Мала Любаша,вул. Покровська,40 на території Малолюбашанської сільської ради  Рівненського району Рівненської області. Перебуває у користуванні на умовах оренди  приватного підприємця.

Мета проведення незалежної експертної оцінки: визначення вартості земельних ділянок, що підлягають продажу у власність шляхом викупу.

Замовник робіт з оцінки - Малолюбашанська сільська рада.

До участі в конкурсі допускаються фізичні особи - підприємці та юридичні особи, діяльність яких у сфері послуг із проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок передбачена установчими документами та (або) є основним видом діяльності та які подали на розгляд комісії повний пакет документів.

Суб'єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Малолюбашанської сільської ради заяву на участь у конкурсі.

До заяви додаються:

копії установчих документів претендента (для юридичної особи), засвідчені в установленому порядку;

копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності, завірені в установленому порядку;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов'язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за З робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.

Суб'єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.

Конкурс провести о 10 годині  17 квітня 2023 року за адресою: с.Мала Любаша, вул.Соборна,10  Рівненського району Рівненської області.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь