A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась тридцять перша сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 17.03.2023 15:10
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

15 лютого 2023 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося засідання тридцять першої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалося 19 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано.

У роботі сесії також взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук, директор КП «Комунальник» Леонід Безнюк, головний спеціаліст (юрисконсульт) апарату сільської ради Ольга Білокінь.

Фото без опису

До порядку денного включено 28 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях постійних профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Фото без опису

Перед початком роботи сесії  сільський голова та депутатський корпус привітали з днем народження  депутатів, які святкували свої Дні народження у міжсесійний період.

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Володимира Романюка, Юлії Толочик та Катерини Рахільчук.

Фото без опису

Обговорили питання звільнення головного лікаря КНП «Малолюбашанський центр ПМСД». За угодою сторін 19 депутатів сільської ради звільнили Оксану Новіцьку з посади головного лікаря КНП «Малолюбашанський центр ПМСД». Також депутати підтримали рішення щодо проведення незалежного фінансового аудиту КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області».

Фото без опису

На засіданні було затверджено порядок передачі з балансу на баланс комунального майна Малолюбашанської територіальної громади, що належить до спільної власності та прийнято рішення про передачу майна з балансу  Малолюбашанської сільської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства «Комунальник» Малолюбашанської сільської ради, а також збільшено статутний капітал комунального підприємства «Комунальник» Малолюбашанської сільської ради та внесено відповідні зміни до статуту підприємства.

Фото без опису

Також, на засіданні прийнято рішення про затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади.

Серед інших питань депутати розглянули та затвердили Програму благоустрою та озеленення населених пунктів Малолюбашанської сільської ради на 2023 рік, метою якої є забезпечення проведення комплексу робіт у сфері благоустрою та озеленення території населених пунктів Малолюбашанської сільської ради.

В ході роботи сесії внесли зміни до:

- бюджету Малолюбашанської територіальної громади на 2023 рік;

- рішення сесії від 24.11.2021 року №318 «Про матеріальне стимулювання Малолюбашанського сільського голови»;

- рішення сесії від 24.11.2021 року №319  «Про матеріальне стимулювання секретаря Малолюбашанської сільської  ради»;

- рішення сесії від 06.12.2021 року №326  «Про затвердження  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу»;

- рішення сесії від 06.12.2021 року №327 «Про затвердження  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу»;

- рішення сесії № 51 від 04.04.2018 року «Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Малолюбашанської сільської ради, затвердження Положення техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та затвердження функціональних обов’язків».

Крім того, депутатський корпус затвердив проєкт рішення про Порядок використання шкільних автобусів в новій редакції.

Депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 10 жителям громади, 2 жителям на поховання військовослужбовців, які загинули внаслідок бойових дій на території України, 7 - на поховання жителів громади. Загальна сума виділених коштів становить 295000 гривень.

Фото без опису

Також депутати встановили батьківську плату за харчування за дітодень для дітей у закладах дошкільної освіти та розміру вартості харчування за дітодень для учнів закладів загальної середньої освіти Малолюбашанської сільської ради. Традиційно звільняються від сплати діти пільгових категорій.

Фото без опису

Окрім того, розглянуто 11 земельних питань з яких прийнято відповідні рішення.

Погодили депутати надання частини щорічної додаткової відпустки Малолюбашанської сільському голові.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь