A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Громади Рівненщини отримали понад 90 мільйонів гривень за користування і оренду земель

Дата: 14.03.2023 12:19
Кількість переглядів: 47

У січні – лютому поточного року до місцевих бюджетів Рівненської області надійшло 90,6 млн грн плати за землю,  цей показник збільшився на 23,3 млн грн порівняно з надходженнями відповідного періоду  2022 року.

Найбільшу суму земельного податку і орендної плати  сплатили суб'єкти господарювання-юридичні особи. За два місяці вони перерахували до бюджетів громад 78,5  млн грн, а це – плюс  17 млн грн до 2022 року.

Фізичні особи поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 12,1 млн грн цього платежу. Сплачена сума на 6,3 млн грн перевищує показники 2022 року.

Головне управління ДПС у Рівненській області звертається до платників податків з проханням виконувати свої податкові зобов’язання зі сплати майнових податків своєчасно.

Окрім поточних платежів, громадянам варто  подбати про сплату заборгованих у минулі роки сум земельного податку та податку на нерухомість, - нагадують у податковій службі.  

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків із персонального комп’ютера чи гаджета.

Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь