A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Вчасно оплачуйте рахунки за спожиту електроенергію

Дата: 09.03.2023 17:19
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

В умовах воєнного стану стабільне постачання електричної енергії є пpioрітетною та стратегічно важливою складовою функціонування державних установ, підприємств критичної інфраструктури, об'єктів оборони та населення.

Hapaзі рівень оплати за спожиту електричну енергію населенням та малими непобутовими споживачами критично погіршився, заборгованість споживачів перед постачальником універсальних послуг, функції якого з 01.01.2019 на території Рівненської області виконує ТОВ «РОЕК», все більше поглиблюється, що спричиняє негативний вплив на господарську діяльність усіх учасників ринку електричної енергії.

Через кризу неплатежів, зумовлену заборгованістю споживачів, порушується стабільність роботи виробників електричної енергії.

Відтак, своєчасна та повна оплата за спожиту електричну енергію напряму впливає на діяльність усієї енергетичної галузі загалом, забезпечуючи стабільність електропостачання, що в свою чергу є передумовою створення надійного тилу в умовах воєнного часу.

Для забезпечення належного рівня електропостачання та збалансованої роботи енергетичних ринків споживачам також необхідно підтримувати стабільність інфраструктури країни в умовах війни та вчасно розрахуватись за отримані комунальні послуги. 

Адже сьогодні сплата за електроенергію та комунальні послуги – це обов’язок кожного споживача та внесок в збереження та функціонування енергетичної галузі і економіки країни в цілому, що надзвичайно важливо в період воєнного стану.

При цьому нагадуємо споживачам, що є безліч можливостей щодо оплати комунальних послуг за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та інші).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь