A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ МАЛОЛЮБАШАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.03.2023 14:17
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради під головуванням сільського голови Світлани Ковальчук. До порядку денного було внесено 4 питання.
Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про утворення комісії з розгляду та погодження пропозицій щодо проведення вибіркової санітарної рубки та суцільної санітарної рубки лісу, які подаються до Малолюбашанської сільської ради від СВСК «Селянський ліс», ДП «Волинський військовий лісгосп», ДП «Ліси України». 
Члени виконкому дали згоду на переведення садового будинку  у житловий будинок, що знаходиться за адресою: Рівненська область, Рівненський район, на території Малолюбашанської ТГ в садово-городньому товаристві масиву «Кам’яногірський».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету було заслухано інформацію про виконання рішення виконкому №29 від 17 лютого 2023 року «Про погодження штатного розпису КНП «Малолюбашанський центр ПСМД Малолюбашанської сільської ради». Доповідав заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу, керівник робочої групи Ігор Цикун. Члени виконкому підтримали висновки робочої групи і рекомендували Малолюбашанському сільському голові винести на сесію сільської ради питання про розірвання трудових відносин з головним лікарем КНП «Малолюбашанський центр ПМСД» Оксаною Новіцькою та проведення незалежного аудиту фінансової діяльності названої медустанови.

Заслухавши доповідь  в.о. головного лікаря КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради» Ольги Дідух, члени виконкому погодили штатний розпис названої медустанови.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь