A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання тридцятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 07.02.2023 16:35
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

07 лютого 2023 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося засідання тридцятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалося 19 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано.

У роботі сесії також взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук, директор КП «Комунальник» Леонід Безнюк, головний лікар КНП «Малолюбашанський центр ПМСД» Оксана Новіцька та головний спеціаліст (юрисконсульт) апарату сільської ради Ольга Білокінь.

Фото без опису

До порядку денного включено 22 питання, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях постійних профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Юлії Карпець, Тетяни Демчук та Василя Свинарського.

Фото без опису

Одноголосно депутати підтримали звіт Малолюбашанського сільського голови про виконання Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради за 2022 рік.

Впродовж пленарного засідання депутати затвердили звіт щодо виконання бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади за 2022 рік, який представила начальник фінансового відділу Наталія Морозюк, а також заслухали звіти директора КП «Комунальник» Леоніда Безнюка та головного лікаря КНП «Малолюбашанський центр ПМСД» Оксани Новіцької про виконання фінансових планів підприємств, які вони очолюють за 2022 рік.

Фото без опису

Серед інших питань депутати розглянули та затвердили програму організації громадських робіт на 2023 рік, основною метою якої є залучення незайнятого працездатного населення в інтересах територіальної громади до суспільно корисних робіт, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах.

В ході роботи внесли зміни до:

- Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на території Малолюбашанської сільської ради на 2021-2023 роки;

- Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради на 2023 рік;

- бюджету Малолюбашанської територіальної громади на 2023 рік.

Заслухано та затверджено структуру, загальну чисельність апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів.

Одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 41 жителю громади, 1 жителю на поховання військовослужбовця, який загинув внаслідок бойових дій на території України, 2 - на поховання жителів громади та 1 - на ліквідацію наслідків пожежі. Загальна сума виділених коштів становить 296500 гривень.

Затвердили депутати й умови проведення конкурсу з визначення опорного закладу загальної середньої освіти. Цим же рішенням затвердили склад конкурсної комісії з визначення опорного закладу.

Окрім того, розглянуто 11 земельних питань з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь