A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Єдина. Соборна. Непереможна

Дата: 23.01.2023 17:31
Кількість переглядів: 135

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося.

З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща було  проведено годину державності "Єдина. Соборна. Непереможна".

До бібліотеки завітали учні 6-А класу  Мащанського ліцею з класним керівником Озарчуком А.В. та вчителем історії Власюком О.Ю. Під час заходу діти згадали історичні моменти минулого,  відповідали на запитання патріотичної вікторини, переглянули  відеоролик "День Соборності України. 22 січня".

Фото без опису

Фото без опису

Для присутніх на заході прозвучали патріотичні пісні у виконанні  вокального ансамблю "Намисто"  (клуб с.Новий Берестовець) та вірш про Україну  у виконанні Марії Гузюк.

Фото без опису

Фото без опису

На завершення присутні зі  стрічок синього та жовтого кольорів  утворили ланцюг єдності.

Фото без опису

Фото без опису

День Соборності це нагадування про те, що сила нашої держави не тільки в об'єднанні українських земель, але і в єдності наших сердець.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь