A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання двадцять сьомої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 25.11.2022 11:44
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

24 листопада 2022 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося засідання чергової двадцять сьомої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалося 12 із 22 депутатів та сільський голова, відсутні на засіданні з поважних причин 6 депутатів ради... Кворум було дотримано. 

Фото без опису

У роботі сесії також взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук, головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк, головний лікар КНП "Малолюбашанський центр ПМСД" Оксана Новіцька та директор КП "Комунальник" Малолюбашанської сільської ради Леонід Безнюк.

До порядку денного включено 13 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Олени Кондратюк, Оксани Сиротинської та Вікторії Лукомської.

Фото без опису

В ході засідання було затверджено фінансові плани комунальних підприємств сільської ради, а саме КНП «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області» на 2023 рік та КП "Комунальник" Малолюбашанської сільської ради на 2022 та 2023 роки.

Фото без опису

Підтримали депутати і проєкт рішення внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2020 року №28 «Про Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги    Малолюбашанської сільської ради Рівненської області» на 2021-2022 роки.

Також депутати затвердили штатний розпис комунального підприємства «Комунальник» Малолюбашанської сільської ради.

В ході роботи сесії депутати внесли зміни до:

- рішення №530 від 16.09.2022 року «Про програму проведення ремонтно-реставраційних робіт та завершення будівництва культових споруд в Малолюбашанській сільській раді на 2022-2024 роки»;

- рішення №534 від 16.09.2022 року «Про затвердження структури, загальної чисельності апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів»

- Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської  сільської ради на 2022 рік;

- бюджету Малолюбашанської територіальної громади на 2022 рік.

Фото без опису

Депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 41 жителю громади, 2 жителям на поховання та 1 сім’ї військовослужбовця, який загинув внаслідок бойових дій на території України. Загальна сума виділених коштів становить 279500 гривень.

Окрім того, розглянуто 3 земельних питання з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь