A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Привітання сільського голови з Днем сіл Борщівка, Данчиміст та Глажева

Дата: 21.11.2022 09:32
Кількість переглядів: 160

Щороку 21 листопада ми відзначаємо День сіл - Борщівка, Данчиміст та Глажева.

Щоправда, цього року ми не святуваємо з концертами, розвагами, масовими гуляннями, адже в наші країні війна!

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну літопис наших сіл пишеться по-особливому. Війна згуртувала всіх жителів населених пунктів нашої громади навколо єдиної мети - Перемоги у війні з російським окупантом.

Незалежно від професії й віку всі жителі наших сіл стали єдиним фронтом на захисті країни. Хтось зі зброєю в руках охороняє наш сон, хтось зі щирою душею готує смаколики, хтось плете маскувальні сітки, шиє амуніцію для військових, хтось збирає продукти харчування для захисників на передову, хтось купує авто для ЗСУ, а наші села стали домівкою багатьом українцям, які планують тут залишитись і будувати своє майбутнє.

Я дякую кожному за Вашу небайдужість, посильну допомогу, стійкість та витримку. Впевнена, що попереду у нас з Вами багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Моліться за наших захисників, Героїв  і просіть для них захисту в Архістратига Михаїла.

З нагоди свята від усієї душі вітаю всіх жителі сіл Борщівка, Данчиміст та Глажева. Бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту і незгасимої віри у перемогу. Добра Вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Нехай же зростаю та процвітають наші улюблені села!

З повагою

Малолюбашанський сільський голова

Світлана КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь