A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На Рівненщині рятувальники спільно із представниками ЗМІ провели профілактичний рейд серед населення

Дата: 03.11.2022 12:09
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

02 листопада працівники пожежно-рятувальної служби Рівненщини, спільно з представниками обласних засобів масової інформації, поліцейськими та працівниками соцзахисту відпрацьовували житловий сектор Малолюбашанської територіальної громади Рівненського району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Працівники Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди з громадянами про наслідки нехтування вимогами пожежної безпеки та вручили застерігаючі листівки.

Фото без опису

Працівники Служби порятунку продовжують активно проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки у побуті. Рейди тривають як у житловому секторі обласного центру, так і в населених пунктах Рівненщини.

Фото без опису

Фото без опису

Це пов’язано, у першу чергу, з початком опалювального сезону. До роз’яснювальної роботи долучаються і працівники соціального захисту, які опікуються людьми похилого віку. Під час рейдів рятувальники нагадують громадянам, що, для того щоб період холодів минув без шкоди для їх життя і добробуту, необхідно потурбуватись про пожежну безпеку у власних оселях, зокрема користуватись тільки справним пічним опаленням, перевіреним фахівцями газовим обладнанням, не перевантажувати електромережу, обережно поводитись з відкритим вогнем.

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, чимало пожеж виникає у приватному житловому секторі через необережність господарів під час спалювання на подвір’ях сухого листя, сміття, бур’янів. Рятувальники наголошують, що це не лише шкідливо для здоров’я людей і довкілля, а ще й небезпечно, оскільки може призвести до пожежі.

Фото без опису

Також рятувальники продовжують під час рейдів навчати населення основам цивільного захисту. Зокрема, як поводитись у різних надзвичайних ситуаціях, як захистити себе та своїх рідних у випадку НС, як надавати першу допомогу, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

Джерело: Головне управління ДСНС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь