Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося перше засідання робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Малолюбашанської територіальної громади на 2023-2028 роки

Дата: 31.10.2022 17:13
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Малолюбашанська сільська рада розпочала розробку стратегії розвитку громади, так 31 жовтня 2022 року відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Малолюбашанської територіальної громади на 2023-2028 роки.

До складу робочої групи ввійшли жителі громади, представники бізнесу, депутати, працівники сільської ради та комунальних установ.

Малолюбашанський сільський голова Світлана Ковальчук на початку засідання зазначила, що одним з актуальних питань, яке підлягає вирішенню, є розробка Стратегії розвитку Малолюбашанської ТГ. Адже Стратегія громади – це основний документ з розвитку та зростання територій. Цей документ є ключовим у роботі з наповнення бюджету та залучення інвесторів. 

Фото без опису

Інспектор-проєктний менеджер Тарас Микитин ознайомив учасників з теоретичною частиною та відзначив важливість розуміння членами робочої групи поняття «стратегічне планування», для чого органам місцевого самоврядування створювати Стратегію, етапи розробки та які подальші кроки після написання стратегічного документа, детально розповів про методологію і процес стратегічного планування.

Фото без опису

Фото без опису

В громаді вже проведена робота по анкетуванню населення та суб’єктів підприємницької діяльності, результати якого Тарас Миронович представив на засіданні.

Фото без опису

Присутні поспілкувалися про SWOT-аналіз, зокрема, слабкі та сильні сторони громади. Учасники робочої групи були розділені на 2 групи, кожна з яких опрацьовувала сильні та слабкі сторони ТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Під час першого засідання учасники запланували наступні кроки роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь