A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 18.10.2022 20:37
Кількість переглядів: 625

18 жовтня під головуванням сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради. 

На початку засідання очільниця громади виконала приємну місію відзначивши подякою Малолюбашанської сільської ради та грошовою винагородою начальника 7ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області Озарчука Петра Леонідовича, за сумлінне виконання службових обов'язків, значний особистий внесок у справу цивільного захисту населення, високий професіоналізм, самовідданість при виконанні своїх обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня працівників цивільного захисту України (Дня рятівника). 

Розпочалося засідання з розгляду питання про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2022 року. Начальник фінансового відділу Наталія Морозюк зазначила, що не зважаючи на виклики воєнного часу та умов, що склалися у зв’язку з цим, сільський бюджет Малолюбашанської сільської ради за 9 місяців виконано на 222,53 %, або сума надходжень понад призначення склала 73721,3 тис.грн.

У зв’язку з кадровими змінами, на засіданні виконкому внесено зміни до складу  міждисциплінарних команд для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та до мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства  та/або насильства за ознакою статі.

З метою організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження населення, надання допомоги людям у зимовий період значного пониження температури, прийнято рішення про створення стаціонарних пунктів обігріву на території Малолюбашанської сільської ради.

Члени виконкому затвердили акти на списання продуктів харчування та гуманітарної допомоги наданих для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців.

За відповідною заявою від власника погоджено режим роботи магазину-бару, який знаходиться на території садово-городницького товариства масиву «Кам’яногірський».

За рішенням виконавчого комітету також надано дозвіл на зрізання аварійно-небезпечних дерев, які загрожують життю та здоров’ю населення, безпеці транспортних перевезень, будівлям, об’єктам господарської діяльності та об’єктам інфраструктури громади. 

Затвердили заходи щодо реалізації Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на період до 2025 року на території Малолюбашанської сільської ради.

Важливим рішенням, прийнятим на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету стало затвердження номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Малолюбашанської сільської ради.

З метою належної координації роботи органів управління та сил з реагування на загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, зниження можливості загибелі людей, зменшення матеріальних витрат, організації задоволення першочергових потреб постраждалого населення, виконавчий комітет сільської ради затвердив План реагування на надзвичайні ситуації в Малолюбашанській сільській раді (ТГ).

Відповідно поданих заяв присвоєно поштову адресу виробничому будинку, який розташований на території Малолюбашанської сільської ради та надано дозвіл державному підприємству «Костопільське лісове господарство» на переведення будівлі з нежитлового приміщення у категорію житлового.

Затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема: 
- на поточний ремонт системи вентиляції ПРУ 66054 Мащанського ліцею на вул.Центральній, 61а в с.Маща Рівненського району Рівненської області;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Борщівка;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Лісопіль;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Мала Любаша;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Маща;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Мирне ;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Данчиміст;
- на поточний ремонт вуличного освітлення  в с.Тихе;
- на поточні ремонти дорожнього покриття вулиць та провулків в с.Лісопіль;
- на поточні ремонти дорожнього покриття вулиць в с.Маща ;
- на поточні ремонти дорожнього покриття вулиць та провулків в с.Мирне;
- на поточні ремонти дорожнього покриття вулиць та провулків в с.Тихе;
- на поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Тиха в с.Глажева;
- на поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Шкільна в с.Данчиміст;
- на поточні ремонти дорожнього покриття вулиць в с.Мала Любаша;
- на поточні ремонти дорожнього покриття провулка Шевченка в с.Моквин.

Розглянули також питання про виконання плану роботи за третій квартал 2022  року та затвердили план роботи виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради на четвертий квартал 2022 року.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 29 питань порядку денного. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь