A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Привітання сільського голови з Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2022 10:36
Кількість переглядів: 104

У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисників і захисниць України, День Українського козацтва, а цьогоріч − і 80-річчя створення Української повстанської армії. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу.

Це свято нескорених, бо всупереч всім випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий захищати свою сім’ю, свій народ, свою країну.

Упродовж століть українські землі від ворогів боронили відважні воїни української землі. Сьогодні Збройні Сили України та інші формування України воюють з тим самим ворогом, з яким вела боротьбу УПА, оскільки в московії, попри декларативну зміну вивісок, століттями панує політичний режим, який за своєю суттю є імперським та авторитарним, а останніми десятиліттями набув чітких рис режиму нацистського.

Висловлюю сердечну подяку кожному, хто проявив героїзм, справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Всім, хто зі зброєю в руках боронили й боронять сьогодні нашу землю від російського агресора. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні. На Вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо.

У цей день підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини та низько схиляємо голови згадуючи тих хто віддав життя за свободу Батьківщини, вклоняємося родинам загиблих Героїв.

Шановні захисники і захисниці України! Бажаю Вам міцного здоров’я, добра і щастя, сили й незламної віри у перемогу. Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають Вам сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі. Бережіть себе!

Слава Україні! Слава її захисникам!

З повагою

Малолюбашанський сільський голова

Світлана КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь