A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Громадяни задекларували майже 1,2 млрд грн доходів, отриманих протягом минулого року

Дата: 13.10.2022 14:39
Кількість переглядів: 93

В рамках кампанії декларування доходів громадян за січень-вересень поточного року на Рівненщині громадяни подали більше 5,1 тисяч декларацій про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого доходу становить майже 1,2 мільярда гривень.

Громадяни визначили до сплати в бюджет податок на доходи фізичних осіб у сумі 24,8 млн грн, що на 1,5 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Крім того, визначено військового збору у сумі 3,4 млн гривень.

Правом на податкову знижку вже скористалися майже 2,4 тисячі осіб. Ними задекларовано до повернення з бюджету 7,9 млн гривень.

Нагадуємо, що фізичні особи, які бажають скористатися правом на податкову знижку за результатами 2021 року, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи до 31 грудня 2022 року.

Для спрощення процедури пропонуємо скористатися електронним сервісом «Декларація про майновий стан і доходи» в приватній частині «Електронного кабінету платника», який надає можливість подати разом з декларацією документи, що підтверджують право на податкову знижку.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь