A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Як ви можете допомогти долати ворога з укриттів

Дата: 12.10.2022 14:34
Кількість переглядів: 136

Добірка онлайн-ресурсів від Мінцифри?

Якщо ви прагнете бути корисним для України, сидячи в бомбосховищі, доки військові знищують російські ракети над нашими головами, ви можете допомагати країні.

Боріться в інтернеті

??Якщо ви помітили Telegram-канали, YouTube-канали, Facebook-групи, Instagram-профілі, які поширюють дезінформацію, фейки та пропаганду — повідомте про них Кіберполіцію в чатбот @stopdrugsbot

??Команда Кіберполу опрацює вашу інформацію та опублікує добірку ворожих ресурсів у Telegram-каналі @stoprussiachannel. Долучайтеся та блокуйте російські акаунти у кілька кліків. Більше скарг — менше акаунтів російських брехунів у соцмережах.

??Ви можете блокувати не тільки соцмережі росіян, а й головні портали рф. Від держсайтів, банків та бірж до онлайн-магазинів та сервісів доставок. Якщо вмієте атакувати портали та знаєте, що таке DDoS-атака, — вступайте до лав ІТ-армії України (https://t.me/itarmyofukraine2022).

Спостерігайте довкола себе

??Помітили переміщення ворожої техніки, виявили колаборанта або побачили вибухонебезпечний снаряд поруч із домом — повідомте ЗСУ, СБУ чи ДСНС у наш чатбот єВорог (https://t.me/evorog_bot).

Донатьте

??Ви можете задонатити свої гроші на оборону та розмінування, медичну допомогу чи відбудову України завдяки платформі UNITED24 (https://u24.gov.ua/uk).

Віримо в ЗСУ!

Джерело: Рівненська обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь