Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося перше пленарне засідання двадцять п'ятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 18.09.2022 15:14
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

16 вересня 2022 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося перше пленарне засідання двадцять п'ятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалося 17 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано.

У роботі сесії взяли участь начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук та головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк.

До порядку денного включено 39 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Ігоря Цикуна, Олени Кондратюк та Оксани Сиротинської.

Фото без опису

На початку сесії депутати заслухали звіт поліцейського офіцера громади Тараса Борисюка за 8 місяців 2022 року. Інформацію офіцера громади депутати прийняли до відома та подякували за плідну співпрацю.

Фото без опису

Серед питань, які розглянули депутати, було й про створення комунального підприємства. Заслухавши відповідну інформацію, депутати проголосували за створення КП «Комунальник» Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

В ході роботи сесії було внесено зміни до:
- Програми організації громадських робіт на 2022 рік;
- Програми благоустрою та озеленення населених пунктів Малолюбашанської сільської ради на 2022 рік;
- Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської  сільської ради на 2022 рік;
- Бюджету Малолюбашанської територіальної громади на 2022 рік.

Депутати затвердили Комплексну програму підтримки військовослужбовців мобілізованих для проходження військової служби на особливий період, учасників операцій об'єднаних сил, членам їх сімей та добровольців на 2022- 2026 роки. Метою Програми є підтримка осіб, які мобілізовані для проходження військової служби на особливий період, виконують службові обов'язки пов'язані із захистом незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, учасників ООС та членів їх сімей. Рішення було підтримане депутатами одноголосно.

Також було затверджено програму проведення ремонтно-реставраційних робіт та завершення будівництва культових споруд в Малолюбашанській сільській раді на 2022-2024 роки.

Одноголосно депутати підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 40 жителям громади, 1 жительці на поховання та 4 - на поховання загиблих учасників бойових дій та військовослужбовців, які загинули внаслідок бойових дій на території України. Загальна сума виділених коштів становить 443700 гривень.

Розглянуто питання про внесення змін до структури, загальної чисельності апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів, про що інформувала начальник фінансового відділу Наталія Морозюк.

Прийняли рішення про прийняття у комунальну власність Малолюбашанської сільської ради пожежного автомобіля, який був переданий сільській раді у користування.

На сесії розглянуто питання про надання частини щорічної основної відпустки Малолюбашанському сільському голові.

Щодо земельних питань – їх на засіданні розглянуто 5. Це про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону по передачі в оренду земельної ділянки водного фонду в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом (ставком), яка розташована за межами населених пунктів; розроблення детального плану території; надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності сільської ради; надання ПрАТ "Київстар" доступу до елементів інфраструктури об'єкта нерухомого майна комунальної власності та припинено право користування земельною ділянкою.

Фото без опису

Фото без опису

Завершенням процедури громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків Малолюбашанської територіальної громади стало прийняття депутатами відповідного рішення щодо перейменування вулиці Першотравнева у с.Лісопіль на вулицю Карпа Васильчука.

На сесії ради затверджено переліки об'єктів комунальної власності, що перебувають в оперативному управлінні закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладів та відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради,  а також внесено зміни до статутів вищезгаданих закладів та затверджено їх в новій редакції.

Фото без опису

Депутати також схвалили Стратегію розвитку Мащанського ліцею та прийняли рішення щодо структури комунальної установи "Централізована бухгалтерія з обслуговування закладів освіти" Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь