Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 15.09.2022 12:58
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

15 вересня під головуванням сільського голови Світлани Ковальчук відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради. 

На початку засідання очільниця громади виконала приємну місію, привітавши іменинників, які відсвяткували свої Дні народження на початку вересня поточного року, а саме Тараса Борисюка, Валентину Пісковець та Вікторію Полтаріну, а також за сумлінну працю, виховання молоді на засадах здорового способу життя, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди Дня Незалежності України нагородила грамотою Малолюбашанської сільської ради та вручила розпорядження про нагородження одноразовою грошовою винагородою Дмитру Артюху.

Фото без опису

Також, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, від членів виконавчого комітету, привітав з ювілейним Днем народження Малолюбашанського сільського голову Світлану Ковальчук, який вона святкувала 16 серпня.

Розпочалося засідання з розгляду питання «Про складання проекту бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади на 2023 рік», під час розгляду якого члени виконкому затвердили план заходів щодо складання проєкту бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади на 2023 рік.

На засіданні присутні заслухали інформацію про стан готовності господарського комплексу Малолюбашанської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022 – 2023 року.

Фото без опису

Начальник відділу освіти, молоді і спорту Іван Степанюк поінформував про стан підготовки закладів освіти до нового навчального 2022-2023 року. Також члени виконавчого комітету своїм рішенням затвердили мережу закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти Малолюбашанської сільської ради на 2022-2023 навчальний рік.

Фото без опису

Головний лікар КНП «Малолюбашанський центр ПМСД» Оксана Новіцька поінформувала про організацію надання первинної медичної допомоги з профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я на території Малолюбашанської громади.

Фото без опису

Начальник служби у справах дітей Галина Алексіюк винесла на розгляд питання щодо надання дозволу на укладення договору про визначення часток у праві спільної сумісної власності, право на користування яким мають неповнолітні діти. Присутні одноголосно підтримали дане рішення. Також, Галина Калениківна проінформувала присутніх про необхідність створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей громади, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Фото без опису

З метою забезпечення своєчасного, належного обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, що проживають на території Малолюбашанської громади, забезпечення здобуття ними дошкільної та загальної середньої освіти прийнято рішення «Про забезпечення обліку дітей шкільного віку та учнів на території Малолюбашанської сільської ради».

Члени виконкому затвердили акти на списання продуктів харчування та гуманітарної допомоги наданих для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців та розглянули заяву жительки громади щодо переведення дачного (садового) будинку у жилий будинок.

Фото без опису

За рішенням виконавчого комітету також надано дозвіл на зрізання аварійно-небезпечних дерев, які загрожують життю та здоров’ю населення, безпеці транспортних перевезень, будівлям, об’єктам господарської діяльності та об’єктам інфраструктури громади. 

Затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на «Поточний ремонт системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежну та управління евакуюванням людей закладу дошкільної освіти «Полісяночка»  Малолюбашанської сільської ради за адресою: с. Борщівка, вул. Лісова, 5 – А;

- на послуги з поточного ремонту зовнішніх мереж водовідведення захисної споруди цивільного захисту Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області;

- на поточні ремонти вуличного освітлення;

- на поточний ремонт системи опалення  в приміщенні клубу с. Мала Любаша Малолюбашанської територіальної громади  Рівненського району;

- на поточний ремонт котельні та мережі теплопостачання клубу с. Борщівка;

- на поточний ремонт дорожнього покриття по пров. Центральний в с. Мирне Малолюбашанської сільської ради.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 18 питань порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь