A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Важливі ресурси з психологічної підтримки

Дата: 12.09.2022 12:16
Кількість переглядів: 155

Арт-терапевтичні заняття від Центрів Едукації ЦЕ за підтримки ЮНІСЕФ, які проходять у Львові та області, у першу чергу покликані допомогти учасникам нормалізувати емоційний стан. Розуміємо, що для цього одного-двох занять може бути недостатньо. Тому ділимося ресурсами наших партнерів, які можуть стати у пригоді, коли йдеться про психологічну підтримку.

?Проєкт ПОРУЧ, проєкт психологічної підтримки?

Це групи психологічної підтримки для підлітків та батьків, чиє звичне життя зламала війна. До роботи ПОРУЧ долучаються професійні психологи з навичками допомоги людям, травмованим війною, а також ті, хто готовий пройти підготовку і стати до надважливої у цей час роботи.

Психологи ПОРУЧ допомагають не лише підліткам, а й батькам. У рамках проекту працюють також групи підтримки для вчителів.

Для отримання психологічної допомоги необхідно обрати одну з чотирьох груп: підлітки, батьки, освітяни та психологи, та заповнити реєстраційну форму.

Участь безкоштовна.

Детальна інформація про групи, тривалість і частоту занять, а також реєстраційна форма на сайті: https://poruch.me/

ПОРУЧ — спільний проект Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Український інститут когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнський громадський Центр "Волонтер".?

?Проєкт екстреного реагування на потреби внутрішньо переміщених дітей з інвалідністю?

ЮНІСЕФ разом з Центр Джерело Dzherelo Centre запустили проєкт екстреного реагування на потреби внутрішньо переміщених дітей з інвалідністю, дітей з особливими освітніми потребами та їхніх сімей, які постраждали від збройного конфлікту в Україні.

У Львові звернутися за допомогою можна в Центр «Джерело», за адресою: пр.Червоної Калини 86а (Львівська область).

Проєкт функціонує в межах «СПІЛЬНО» — програми реагування на війну Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

?Національна гаряча лінія для дітей та молоді?

Національна гаряча лінія для дітей та молоді працює на базі Громадської організації «Ла Страда-Україна» з початку 2013 року для того, аби діти, тінейджери та тінейджерки, студенти та студентки з усієї України мали можливість анонімно і конфіденційно отримати підтримку і пораду, а дорослі — проконсультуватися з психологами, юристами та соціальними працівниками про порушення прав дитини.

Номери лінії:

0 800 500 225;

116 111.?

Арт-терапевтичний проєкт реалізують ЦЕ - Центри Едукації за підтримки UNICEF Ukraine в рамках проєкту «Спільно | твоя підтримка поруч» у партнерстві з Partnership for Every Child / Кожній дитині та City Institute/Інститут міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь