A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Оголошення

Дата: 12.09.2022 10:08
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Малолюбашанська сільська рада інформує, що 12.09.2022 о 10 годині заплановано засідання конкурсної  комісія з відбору осіб, яким надаватимуться повноваження на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок площею 0,2110га та 0,5174га, цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, категорія земель - землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення,які розташовані в с.Лісопіль і перебувають в користуванні на умовах оренди ТОВ «ФАВОРИТ -2020».

На розгляд комісії надійшов пакет документів  від одного учасника.

Відповідно до пункту 4.1. Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності проводиться за наявності не менше двох учасників конкурсу.

Враховуючи викладене вище та  беручи до уваги факт відсутності членів комісії за поважних причин  комісія не  відбулась.

Час та дата повторного  засідання конкурсної  комісія з відбору осіб, яким надаватимуться повноваження на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок площею 0,2110га та 0,5174га, які розташовані в с.Лісопіль на території Малолюбашанської сільської ради буде оголошена на  офіційному сайті  громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь