A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Малі агровиробники можуть отримати допомогу через ДАР

Дата: 07.09.2022 15:52
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

Агровиробники, що зареєстровані у Державному аграрному реєстрі  можуть подавати заявку на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (але не більше 372тис.грн), або на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача (але не більше  530 тисрн), відповідно до Постанови КМУ України від 16 серпня 2022 року №918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукцї».

Крім того, звертаємо увагу, що зареєструватися в Державному аграрному реєстрі та подати заявку можуть фізичні особи, які мають у власності від одного до ста двадцяти гектарів оброблюваних земель сільськогогосподарського призначення або мати у власності від трьох до ста голів корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Звертаємо увагу, що відповідно до підпункту 7 пункту 7 вище зазначеної  Постанови КМУ у разі використання бюджетних коштів у повному обсязі заявки не реєструються.

З метою залучення коштів державного бюджету сільськогосподарським товаровиробникам необхідно подати заявку у Державному аграрному реєстрі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь