A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Надходження єдиного внеску від платників Рівненщини склали 5 мільярдів 847 мільйонів гривень

Дата: 07.09.2022 09:37
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Плюс 34 відсотки до восьми місяців минулого року – такий результат сплати єдиного внеску платниками Рівненщини у січні-серпні цього року. Відтак до бюджету надійшло на 1,5 млрд грн більше цього платежу. За словами в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислава Грабового, на соціальну підтримку суспільно вразливих верств населення роботодавці Рівненщини цьогоріч спрямували  понад 5,8 млрд грн єдиного внеску. Лише у серпні платники регіону сплатили 853 млн грн цього платежу.

Нагадаємо, що єдиний внесок є джерелом наповнення фондів соціального страхування, з яких здійснюються виплати пенсій, забезпечуються соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань.

Тож кожен працюючий громадянин повинен чітко усвідомлювати, що саме від своєчасної та повної сплати єдиного внеску, нарахованого на суму заробітної плати, залежить рівень його соціальної захищеності.

Якщо роботодавець не сплачує єдиний внесок за своїх найманих працівників, то періоди, за які не сплачено єдиний внесок, виключаються зі страхового стажу найманого працівника, а суми заробітку не беруться для розрахунку розміру пенсії.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь