A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На території Малолюбашанської громади відбулися урочисті з нагоди Дня Державного Прапора України та відзначення 31-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2022 13:18
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Фото без опису

23-24 серпня на території Малолюбашанської громади відбулися урочисті з нагоди Дня Державного Прапора України та відзначення 31-ї річниці Незалежності України. Заходи було проведено за обмеженої кількості присутніх — представників сільської ради, священнослужителів, військових, громадськості.

Фото без опису

Офіційно заходи розпочинали хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам’ять про Героїв, які загинули під час виконання бойових завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян України, які загинули від збройної агресії російської федерації проти України.

З державними святами присутніх вітали Малолюбашанський сільський голова Світлана Ковальчук та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Ігор Цикун.

Під час своєї промови Світлана Андріївна з нагоди 31-ї річниці Незалежності України нагородила грамотами, подяками, грошовими винагородами та цінними подарунками волонтерів, військовослужбовців, громадських активістів та священнослужителів.

Зокрема, Почесною грамотою Рівненської районної військової адміністрації та Рівненської районної ради за особисту мужність і відвагу при виконанні військового обов’язку під час захисту суверенітету і територіальної цілісності країни нагороджено Курсика Олександра Васильовича, першого заступника Малолюбашанського сільського голови, молодшого лейтенанта ЗСУ.

Також, Почесною грамотою Рівненської районної військової адміністрації та Рівненської районної ради та подякою Малолюбашанської сільської ради за вагомий особистий внесок у забезпечення Малолюбашанської територіальної громади гуманітарною та благодійною допомогою під час повномасштабної війни в Україні, активну благодійну і гуманістичну діяльність нагороджено Крамара Богдана Олександровича.

Фото без опису

За вагомий особистий внесок у забезпечення Малолюбашанської територіальної громади гуманітарною та благодійною допомогою під час повномасштабної війни в Україні, активну благодійну і гуманістичну діяльність подякою Малолюбашанської сільської ради відзначено настоятеля релігійної громади парафії Пресвятого Серця Ісуса Христа Луцької дієцезії Римсько-Католицької Церкви м.Костопіль Парусінські Анджея Ігнаци.

Фото без опису

Подякою за активну громадську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у формування та діяльність ДФТГ нагороджено командира добровольчого формування №1/20 Малолюбашанської територіальної громади Морозюка Олександра Олександровича.

Фото без опису

За значний внесок у соціально-економічний розвиток Малолюбашанської ТГ, активну громадянську позицію, підтримку ініціатив виконавчого комітету сільської ради нагороджено:

- Гаврилюка Олександра Станіславовича, директора ТОВ «Ойлпродхолдінг»

- Єніча Миколу Петровича, жителя села Данчиміст;

Фото без опису

- Ковальчука Сергія Васильовича, директора ТОВ «Глобал Солюшин»;

Фото без опису

- Куряту Віктора Олександровича, жителя села Мирне;

- Лемешевського Руслана Івановича, підприємця, жителя села Мала Любаша;

Фото без опису

- Мороза Миколу Васильовича, підприємця, жителя села Мирне;

- Остапчука Ігоря Анатолійовича, керівника СГПП «Маяк»;

Фото без опису

- Романюка Віталія Леонідовича, керівника ФГ «Агротех-Р»;

Фото без опису

- Токарчука Василя Григоровича, підприємця;

Фото без опису

- Сьомака Ярослава Федоровича, підприємця, жителя села Мирне;

Фото без опису

- Шибковського Валерія Леонідовича, жителя міста Костопіль.

Фото без опису

За активну благодійну і гуманістичну діяльність подяками нагороджено:

- Котовича Ігоря Антоновича, жителя села Маща;

Фото без опису

- Мельник Тетяну Миколаївну, жительку села Маща.

Фото без опису

Тренерів-викладачів Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи Артюха Дмитра Володимировича та Дацюка Романа Михайловича,  тренера ФК «Борщівка» Сергатюка Миколу Віталійовича нагороджено подяками за їх сумлінну працю, виховання молоді на засадах здорового способу життя, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

По закінченню заходу в селі Мала Любаша присутні вирушили до пам’ятного знака "Борцям за волю України" для покладання квітів та вшанування пам’яті про тих, хто віддав своє життя за цілісність і незалежність України в різні часи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь